BANDA DE ALERGAT CECOTEC 7009
Posted by      26/03/2021 19:15:22     Diverse    Comments 0
BANDA DE ALERGAT CECOTEC 7009

CECOTEC 7009 este o banda de alergare ieftina, dar pe care o poti folosi fara probleme in confortul propriei locuinte. Alergatul ofera beneficii importante cum ar fi imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate al sangelui, dar si cresterea numarului de celule rosii si a debitului sange. Poate fi utilizata de catre orice fel de utilizatori, indiferent de varsta sau gen.

Banda de alergat CECOTEC 7009 se poate plia, ocupand foarte putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 36 cm latime si 90 cm lungime, putand sustine o greutate de maixm 120 de kg. In principiu, este recomandata alegerea unui model ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Mai mult decat atat, rotile de transport din dotare va vor ajuta sa mutati banda mai usor dintr-un loc in altul. Covorul rulant se deplaseaza gratie fortei de tractiune a motorului electric, obtinand o viteza de maxim 10 km/h. Sistemul de amortizare din dotare permite utilizarea benzii chiar si de catre cei ce sufera de probleme articulare sau se confrunta cu kilogramele in plus.

Banda CECOTEC 7009 este echipata si cu un computer cu display ce permite monitorizarea vitezei, distantei, timpului, caloriilor arse si functia de scanare. Sunt prezente 12 programe de antrenament pentru un antrenament eficient. Iar pentru a anima antrenamentul, aparatul dispune si de boxe integrate si posibilitatea conectarii telefonului sau tabletei. In plus, detine si un suport special pentru sticla de apa. Sistemul de siguranta existent sub forma unei chei magnetice permite oprirea imediata a covorului rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Banda este prevazuta cu un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia in timpul antrenamentului.

Mai sus aveti descrierea clasica a produsului, acum sa va povestesc despre banda CECOTEC empiric vorbind!

La momentul achizitiei, de fapt achizitia sotiei(sic), eram ferm convins ca va indeplini sarcina clasica a produselor de genul acesta: cuier de rufe!

Am mai avut si asta s-a intamplat inevitabil.

Dar, surpriza...chiar o folosim. A fost mai greu la inceput sa misc toate cele 110 kilograme detinute de subsemnatul, dar odata suit pe banda totul s-a transformat intr-o experienta magnifica. Covorul rulant este super ok, amortizoarele chiar functioneaza, deci gleznele nu sunt supra-solicitate, afisajul are exact ce trebuie pentru te coordona pe parcursul alergarii, ce sa mai zic, chiar sunt foarte multumit.

Pentru doritori, recomand! Succes!

Leave a Reply