Magazinul tau cu de toate
Posted by      10/03/2021 22:19:25     Diverse    Comments 0
Magazinul tau cu de toate

Cat timp pierdem la cumparaturi?

Ati incercat vreodata sa cuantificati timpul pe care il pierdeti la cumparaturi? Nervii de otel necesari asteptarii la casele de marcat? Probabil ca toata lumea trece prin asa ceva cel putin o data pe saptamana.

Solutia: apeleaza la casadecomenziacasa.ro si nu vei regreta!

Magazinul nostru online va propune o gama variata de produse: bauturi, ceai, cafea, legume si fructe, cosmetice, menaj, intretinere, bacanie si multe altele. Produsele livrate sunt atent selectionate, operatorii nostri vor selecta produsele dumneavoastra la fel cum o fac pentru ei atunci cand sunt la cumparaturi. Cheia este reprezentata de furnizori de elita ce ofera produse proaspete si apetisante!

Comandati pe site-ul nostru orice produs si noi va livram marfa la domiciliu, sediul firmei sau orice alta adresa ne specificati. Livrarea exclusiva pe zona Bucuresti si Ilfov. Datorita situatiilor neplacute ce pot interveni in cazul utilizarii serviciilor de curierat precum si al caracterului perisabil sau fragil al produselor, preferam sa limitam aria de livrare la zona specificata. Noi ne ocupam de livrarea dumneavoastra astfel incat avem certitudinea satisfactiei clientului.

Care sunt avantajele utilizarii site-ului casadecomenziacasa.ro?

  • produsele sunt proaspete;
  • totul este atent selectionat de operatorii nostri;
  • livrarea este gratuita
  • comenzile se livreaza in maxim 48 ore

Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Leave a Reply