Fasole bob mic Atifco 900 g

9,00 lei
Cu TVA

Fasole alba ideala pentru salate, iahnie si ciorbe.

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

  Termeni si conditii

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare...

  Politica de securitate

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 52 din 18 aprilie 2002 privind aprobarea Cerinţelor...

  Politica de livrare

Comenzile receptionate vor fi livrate in maxim 48 ore de la data confirmari.Livrarea este gratuita .

  Politica de returnare

Produsele livrate pot fi returnate in conformitate cu legile in vigoare.

Sugestii de preparare: Iahnie de fasole cu ardei gras.

Timp de preparare: 120 - 180 minute. Ingrediente: 450 g fasole alba, 2 cepe, 1 morcov, 4 linguri de ulei de masline, 6 rosii, 2 linguri de pasta de tomate, 2 ardei grasi, 4 catei de usturoi, sare, piper, o crenguta de cimbru, frunze da dafin si verdeata.

Mod de preparare: Se pune fasolea la fiert in apa rece cu putina sare.

Se schimba apa de 3 ori, pe masura ce aceasta se coloreaza, dupa care se adauga crenguta de cimbru si frunzele de dafin.

Ceapa taiata marunt, ardei grasi ta cubulete si morcovul taiat felii, se calesc usor in uleiul de masline. Rosiile dupa ce se decojesc, se taie felii si impreuna cu usturoiul taiat feliute se amesteca cu pasta de tomate in fasole, dupa ce aceasta s-a fiert.

Se potriveste de sare si piper, si se mai lasa la fiert aproximativ 15 minute.

Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata marunt presarata deasupra.

Pofta buna!

1000 Produse
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.