Termeni și condiții de utilizare

GENERALITATI: 

FOLOSIREA (VIZITAREA SAU COMANDAREA PRODUSELOR) ACESTUI SITE IMPLICA ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII. 

PENTRU FOLOSIREA IN BUNE CONDITII A SITE-ULUI, SE RECOMANDA CITIREA CU ATENTIE A TERMENILOR SI CONDITIILOR. 

PROPRIETARUL ISI ASUMA DREPTUL DE A FACE MODIFICARI ALE ACESTOR PREVEDERI, FARA O NOTIFICARE PREALABILA. 

ACCESAND PAGINA -TERMENI SI CONDITII- PUTETI CITI INTOTDEAUNA CEA MAI RECENTA VERSIUNE A ACESTOR PREVEDERI. 

DEFINITII: 

SOCIETATEA CARE DETINE SI ADMINISTREAZA SITE-UL WWW.CASADECOMENZIACASA.RO, ESTE DENUMITA PROPRIETAR.

PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA CARE COMANDA SI ACHIZITIONEAZA PRODUSE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WWW.CASADECOMENZIACASA.RO, ESTE DENUMITA CLIENT. 

ADRESA WEB (WWW.CASADECOMENZIACASA.RO), VA FI DENUMITA GENERIC SITE-UL CASADECOMENZIACASA.RO. 

FOTOGRAFIILE DIGITALE, TEXTELE, DATELE TEHNICE, PRETURILE SI CELELALTE INFORMATII CARE SE GASESC PE SITE-UL CASADECOMENZIACASAACASA.RO, VOR FI DENUMITE IN CONTINUARE CONTINUT. 

DREPTURI DE AUTOR: 

INTREGUL CONTINUT AL SITE-ULUI CASADECOMENZIACASA.RO ESTE A PROPRIETARULUI SI A FURNIZORILOR SAI, SI ESTE APARAT DE LEGEA PENTRU PROTECTIA DREPTURILOR DE AUTOR (LEGEA NR 8/1996). 

FOLOSIREA FARA ACORDUL PROPRIETARULUI, A ORICAROR ELEMENTE ENUMERATE MAI SUS, SE PEDEPSESTE IN CONFORMITATE CU LEGILE IN VIGOARE (ADMINISTRATIV, CIVIL SAU PENAL). 

ASTFEL, SUNT INTERZISE IN MOD EXPRES: ACCESAREA SITE-ULUI CASADECOMENZIACASA.RO DE CATRE DISPOZITIVE SAU PROGRAME AUTOMATE, SAU COPIEREA MANUALA A CONTINUTULUI, PRECUM SI CITIREA SAU PUBLICAREA CONTINUTULUI DE CATRE ALTE COMPANII SAU SITE-URI, PENTRU A FACE COMPARATIE SAU ANALIZA IN VREUN FEL. 

FOTOGRAFIILE SI DATELE SUNT FOLOSITE CU ACORDUL FURNIZORULUI, FIE DIRECT, FIE PRIN REPREZENTANTII SAI DIN ROMANIA. 

PARTENERI: 

PROPRIETARUL ARE CONTRACTE DE DISTRIBUTIE IN ROMANIA CU PRODUCATORII AI MARCILOR PREZENTE IN SITE-UL CASADECOMENZIACASA.RO. 

DESPRE CALITATEA PRODUSELOR, DESPRE AUTENTICITATEA MARCII SI DESPRE ORICE ALTE NELAMURIRI CU PRIVIRE LA O MARCA SAU UN PRODUS ANUME, CLIENTUL SE POATE ADRESA REPREZENTANTULUI MARCII RESPECTIVE SAU IMPORTATORULUI DIN ROMANIA. 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR: 

DATELE PERSONALE INTRODUSE DE CATRE CUMPARATOR VOR FI FOLOSITE DE PROPRIETAR, NUMAI IN SCOPUL DECLARAT AL ACESTUI SITE. 

INFORMATIILE DIN FORMULARUL DE COMANDA SUNT NECESARE PENTRU A VA TRIMITE CONFIRMAREA COMENZILOR, LIVRAREA PRODUSELOR COMANDATE, ANUNTAREA PROMOTIILOR IN CURS ETC., IN NICI UN CAZ NU VOR FI FURNIZATE UNEI TERTE PARTI. 

PROPRIETARUL NU VINDE, NU OFERA, NU FACE SCHIMB DE ADRESE E-MAIL OBTINUTE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE, NU DIVULGA ADRESA DUMNEAVOASTRA DE E-MAIL ALTOR PERSOANE CARE ACCESEAZA PAGINILE ACESTUI SITE, FARA ACORDUL DUMNEAVOASTRA EXPLICIT. 

DECLINAREA RESPONSABILITATII: 

CONTINUTUL SITE-ULUI CASADECOMENZIACASA.RO A FOST ALCATUIT IN COLABORARE CU REPREZENTANTII MARCILOR CARE SE GASESC PE SITE.

DE ACEEA, PROPRIETARUL NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU DESCRIERILE PRODUSELOR PREZENTATE IN MAGAZINUL VIRTUAL, ACESTEA FIIND IDENTICE CU CELE PUSE LA DISPOZITIA SOCIETATII DE CATRE REPREZENTANTII FIECAREI MARCI. 

PROPRIETARUL SI FURNIZORII SAI NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU GRESELILE DE TIPARIRE SAU AFISARE, IN CEEA CE PRIVESTE PRETURI, CARACTERISTICI, IMAGINI ETC. 

IN EVENTUALITATEA IN CARE PRETUL PRODUSULUI SAU UNELE CARACTERISTICI ALE ACESTUIA, AU FOST GRESIT INTRODUSE IN BAZELE NOASTRE DE DATE SAU AFISATE GRESIT, IAR LIVRAREA NU S-A EFECTUAT INCA, PROPRIETARUL ISI ALOCA DREPTUL DE A ANULA LIVRAREA RESPECTIVULUI PRODUS SI DE A ANUNTA CLIENTUL IN CEL MAI SCURT TIMP DESPRE EROAREA APARUTA. 

DE ASEMENEA, IMAGINILE SUNT PREZENTATE PE SITE CU TITLU DE EXEMPLU, IAR PRODUSELE LIVRATE POT DIFERI DE IMAGINI IN ORICE MOD, DATORITA MODIFICARII CARACTERISTICILOR, DESIGN-ULUI, FARA O NOTIFICARE PREALABILA DE CATRE PRODUCATORI. 

VALOAREA MAXIMA A OBLIGATIILOR PROPRIETARULUI, FATA DE ORICE CLIENT, IN CAZUL NELIVRARII SAU LIVRARII NECORESPUNZATOARE, ESTE VALOAREA SUMELOR INCASATE DE PROPRIETAR DE LA CLIENTUL RESPECTIV. 

DUPA EXPEDIEREA PRODUSELOR, PROPRIETARULUI NU I SE MAI POATE CERE RETURNAREA BANILOR IN NICI UN FEL SI DEASEMENEA, NICI RETURNAREA PRODUSELOR. 

GARANTIA PRODUSELOR: 

PRODUSELE CUMPARATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI CASADECOMENZIACASA.RO BENEFICIAZA DE GARANTIA OBISNUITA A FIECAREI MARCI IN PARTE. 

ASTFEL, FIECARE PRODUS VA FI INSOTIT DE CERTIFICATUL DE GARANTIE. 

TERMENE DE LIVRARE: 

TERMENUL DE LIVRARE AL PRODUSELOR CUMPARATE DE LA SOCIETATEA NOASTRA, IN MOD NORMAL SE INCADREAZA INTRE 24 ORE SI 48 ORE, DIN MOMENTUL INREGISTRARII COMENZII PE SERVERUL GAZDA A SITE-ULUI CASADECOMENZIACASA.RO. 

IN CONDITII SPECIALE (AVAND IN VEDERE FAZA INCIPIENTA A ACESTUI TIP DE COMERT IN ROMANIA SI NEEXISTENTA UNEI INFRASTRUCTURI ADECVATE IN PRIVINTA TRANSPORTURILOR SI A APROVIZIONARII FURNIZORILOR), IN CAZURI EXCEPTIONALE, SOCIETATEA ISI ASUMA DREPTUL DE A MARI TIMPUL DE LIVRARE. 

TAXE SUPLIMENTARE: 

PRETUL PRODUSULUI, CEL AFISAT PE SITE, ESTE SI PRETUL PLATIT DE CLIENT, SI INCLUDE PRETUL PRODUSULUI SI CHELTUIELI DE EXPEDITIE( PENTRU BUCURESTI). IN CAZUL IN CARE SOLICITATI O LIVRARE IN ALTA LOCALITATE, VA VOM COMUNICA ULTERIOR TAXELE SUPLIMENTARE SI TIMPUL DE LIVRARE. DIN ACEST MOTIV AVEM SI O CANTITATE MINIMA DE LIVRARE PE TIP DE PRODUS SI PE COLET.

PROPRIETARUL NU PERCEPE NICI O TAXA SUPLIMENTARA CLIENTULUI LA CUMPARAREA PRODUSULUI, CU EXCEPTIA CAZURILOR IN CARE LIVRAREA SE DESFASOARA IN AFARA ORASULUI BUCURESTI.

PENTRU ORICE TAXA PERCEPUTA IN PLUS VA PUTETI ADRESA IMEDIAT LA OFFICE@CASADECOMENZIACASA.RO.

FRAUDA: 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI CASADECOMENZIACASA.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL CASADECOMENZIACASA.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI CASADECOMENZIACASA.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT. 

LITIGII:

ORICE LITIGIU APARUT INTRE CLIENTI SI PROPRIETAR VA FI REZOLVAT PRIN CALE AMIABILA. 

IN CAZUL IN CARE NU S-A REUSIT STINGEREA CONFLICTULUI PE CALE AMIABILA, COMPETENTA REVINE INSTANTELOR DE JUDECATA ROMANE. 

AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU ACESTE TERMENE SI CONDITII.